God Jul

Äntligen är julen över, den värsta biten iaf. Efter förra året lär jag aldrig kunna uppskatta jul igen, det känns så trist, tomt och meningslöst. Det är jul helt enkelt. Och nu vill jag egentligen inte vara den som klagar, men vad tusan är det för speciellt med korv, köttbullar och janssons? Herregud, det är enkla, inte särskilt goda rätter som man sätter på ett bord för att det ska se så jäkla märkvärdigt ut. Det enda som faktiskt smakar gott och som inte är "vardagsmat" är väl ägghalvorna. Det är mummsigt det.


Juuuuuuuuuuul
Nightmare Before Christmas


Well, nu har jag iaf börjar spela spel på datorn igen, det var sjukt länge sen. Just nu försöker jag mig på Commandos - behind enemy lines. Det är fan skitsvårt, jag fattar typ noll hela tiden. Men ett par uppdrag har jag allt lyckats trassla mig igenom hittills. Något som jag dock inte fattar är att det är sjukt beroendeframkallande trots att det inte ens är roligt att spela. Tvärt om är det med Fable nu, trots att det är mitt favoritspel pallar jag knappt med det. Kan bero på att jag lagt många timmar (hundratals) på att spela det.

ÄmmZ is back ;)

Shiiiit, nu var det längsen jag skrev här =P. Dags igen med andra ord.

Det har ju gått ett par månader sen jag skrev sist, och det har hunnit hänt en jävla massa sen sist. Rent allmännt kan man väl säga att det varit ordentligt upp och ner med det mesta, som vanligt.

I sommras var jag hemmifrån i tre veckor i sträck för första gången i mitt liv, det var skitsoft. Reste runt lite i Sverige kan man nog säga. Till Simon, och med han till blekinge, götlaborg, villingsberg och så vidare. Varit en massa i Göteborg faktiskt, på Chalmers. Grymt ungdomsliv på det stället vill jag lova. Men man ska nog ta det lite lugnare än vad jag gjorde ^^,

Efter sista gången jag var i Göteborg blev jag singel också, typ 2 dar efter. Orkade inte med förhållandet, det höll ju på att ta kål på mig. Lämnade honom på grund av en massa saker som jag inte tänker ta upp här, då det kanske finns någon som råkar läsa någon gång. han var jävligt låg mot mig, men jag tänker fan inte sjunka till den nivån. Slut, borta och glömt. Har ett nytt liv nu, mår mycket bättre också. Ibland måste man göra något för sig själv. Jag vägrar låta det gå så långt igen. Aldrig mer. Aldrig...


mee
Man har hunnit byta hårfärg också =P



Hunnit "ta över" SSU-Arvika också, och gått trean. Skippade tvåan. Behövde nämligen göra trean för att få åka till Bommersvik på KLU:n 2 - 7 januari. Lång kurs =). Trean var riktigt kul, träffade en massa nytt trevligt folk och lärde mig lots of nya saker. Media - övningen var riktigt lurig. Man visste typ aldrig vad man skulle säga eller hur man skulle reagera på de anklagelser som lades fram. Svårt men riktigt kul också =). Sen fick vi öva på att skriva och hålla första maj -tal. Det gick väl ganska bra tror jag. Dock fick vi ett svårt ämne. Minns det inte ens för tillfället ^^,

Så sent som i helgen var det slutövning med hemvärnet i Villingsberg. Världen är liten. Jävligt liten. Samma jäkla stället som vi brukar vara på med civilförsvaret. Massa minnen från första sommaren där, glad att vi inte sov i "våra" gamla baracker. det som hänt där vill jag glömma. Fan för gamla minnen.
Men övningen var skitkul, fick skjuta, vara i gaskammare, ha utbildning i kallt väder och en massa mer ^^, Nu ska man bara se till att fylla 17 innan nästa ak4 - skjutning, så man får vara med på det  =P. I helgen var det gamla hederliga 22 lång. Inte så mycket till kraft i det vapnet om vi säger så. Gaskammarn var det lite si sådär med, min mask läckte. Började sticka i hals å nästa tills jag inte fick någon luft och var tvugen att gå ut. Det sög hårt, hade velat vara med hela tiden. På kall väder fick vi gå i snön en liten tur utan skor eller strumpor på ena foten, och det va tamigfan skitkôjj =D. Foten blev som en kall klump utan känsel. Jag och Engdahl porrade oss lite med uppvärmningen i varandras armhålor xD.

Nu har jag skrivit nog mycket för idag, ska dra mig till TV:n en stund tänkte jag. Och såklart tänka på dig ;) <3.

Kramhejs

RSS 2.0